DEVENTER – De Onvergetelijke Kookclub in de gemeente Deventer is een nieuw initiatief. Iedereen met dementie kan samen met een mantelzorger of andere naaste, deelnemen aan deze leuk activiteit. Onder deskundige begeleiding kookt, serveert en eet u een heerlijke maaltijd voor slechts 7,50 euro per persoon per avond. Per kookbijeenkomst kunnen er maximaal 10 koppels meedoen. Dus meld u snel aan!

De start en de opening ( door wethouder Rob de Geest) zal zijn op woensdag 13 september om 17 uur. Daarna iedere 2e woensdag van de maand Bij de Ulebelt, Maatmansweg3, 7425 NC in Deventer. (navigatie Duikerstraat 2)

Deelname en bijdrage

De bijdrage is 7,50 euro per persoon per avond. Dit is inclusief 3-gangen diner, welkomstdrankje en koffie en thee na afloop.

Aanmelden via email naar: kookclubdeventer@alzheimervrijwilligers.nl of via de coördinatoren ; h.flierman@alzheimervrijwilligers.nl en l.vannimwegen@alzheimervrijwilligers.nl

We zien uit naar uw komst op 13 september !

Vorig artikelRecord poging Snelle om nieuwe plaat “Radio” aan te kondigen
Volgend artikelBushok Spanjaardsdijk in Schalkhaar vernield