DEVENTER – Donderdag 12 oktober 2023 start Gilde Deventer weer met een nieuw team de cursus “Power, veerkracht op leeftijd”, bestaande uit zes workshops voor 60+.

Na je zestigste verandert er vaak veel in het leven, je krijg tijd voor andere dingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat wil je graag? Wat vind je belangrijk in het leven? Wat betekent goed ouder worden voor je? En hoe kun je ook in deze ‘3e levensfase’ een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij?

Tijdens de zes workshops gaat u aan de hand van een aantal thema’s in gesprek met leeftijdgenoten. Dit doen we met behulp van aantrekkelijke werkvormen, begeleid door ervaren coaches. Zo kunt je voor jezelf de belangrijkste elementen op een rijtje zetten.

Het Gilde Deventer ontvangt subsidie van de gemeente Deventer. Hierdoor is de bijdrage voor de serie workshops slechts €40,- inclusief materiaal en koffie/thee.

De workshops zijn op donderdagochtend van 9.30 -12.15 uur, en starten op 12 oktober. De locatie van de workshops is Balderikstraat ,  Keizerslanden.  Interesse? Aanmelden bij Wiljo van den Geest-Schaafsma,0648449741 power@gildedeventer.nl of via de website www.gildedeventer.nl

Vorig artikelOp zoek naar een leuke kunstcursus of vereniging?
Volgend artikelNieuwe Tandarts in Schalkhaar stelt zich voor