SCHALKHAAR – Het contract met huidig hoofdsponsor Enjoy Hotels liep af. Hierdoor is de sponsorcommissie op zoek gegaan naar een waardige opvolging. Met trots en blijdschap kan SV Schalkhaar melden dat per 1 augustus 2023 Wolters Keuken & Bad zich voor een periode van 3 jaar als hoofdsponsor aan de vereniging heeft verbonden. Wolters Keuken & Bad is actief op het gebied van keukens, badkamers en vloeren en opgericht in 1987 door Wolters senior in Lochem. Wolters Keuken & Bad telt vandaag de dag 2 vestigingen (Lochem & Deventer). Geert Wolters (huidig eigenaar) komt zelf van zee af en heeft 7 jaar gevaren. Vervolgens is hij in loondienst gekomen bij Wolters Keuken & Bad. Voordat Geert Wolters in 2004 mede-eigenaar en 2011 volledig eigenaar werd heeft hij nog een uitstap gemaakt met een zelf opgerichte onderneming in aanrechtbladen.

Wolters Keuken & Bad richtte zich eerst op keukens waarin zij in 2013 ook begonnen met badkamers en vervolgens ook diverse vloeren. In de destijdse crisis is er goed nagedacht over de lange termijnvisie. Vanuit hier is de visie ontstaan van Wolters Keuken & Bad, namelijk: totale ontzorging. Hierin nemen zij de volledige logistieke planning van A tot Z van de klant over. Samen met de klant wordt gekeken hoe zij dit het beste kunnen gaan invullen. Vervolgens zorgt Wolters Keuken & Bad ervoor dat alles goed en zorgzaam wordt uitgevoerd.

Wolters Keuken & Bad continueert hun bedrijfsvoering door het verkopen van keukens, badkamers en vloeren. Dit doen zij ze door een goed team om hun heen te creëren en te behouden. Partnerschap staat hierin centraal. ‘’Klanten kopen wanneer ze er een goed en betrouwbaar gevoel aan over houden. Hetzelfde geldt bij een sponsorschap. We hopen dan ook een win-win situatie te creëren samen met SV Schalkhaar.’’ Gerard Groot Koerkamp heeft Geert Wolters benaderd voor eventuele sponsorschap. In eerste instantie voor een aantal reclameborden op het hoofdveld. Vanuit hier is het balletje gaan rollen richting het eventuele hoofdsponsorschap. Een aantal goede gespreken bij Geert thuis aan de keukentafel hebben erin geresulteerd dat Wolters Keuken & Bad de komende drie seizoenen hoofsponsor is van SV Schalkhaar. Wolters Keuken & Bad zal te zien zijn op reclameborden op ons complex en als shirtsponsor van het 1e elftal. Uiteraard zal ook het welkomstbord bij de entree van ons complex voorzien worden met het logo van Wolters Keuken & Bad.

Een goede zakelijke relatie van Geert Wolters, WIKA visuele communicatie, is bereid gevonden om als cosponsor toe te treden; WIKA komt op de achterkant van het shirt. Geert Wolters geeft aan dat hij het mooi en belangrijk vindt dat lokale bedrijven iets terug doen voor lokale verenigingen binnen de mogelijkheden. Zo is Wolters Keuken & Bad ook sponsor bij SC Colmschate en VV Diepenveen. Geert geeft aan dat hij het mooi vindt om te zien hoeveel vrijwilligers er bij SV Schalkhaar rondlopen. Dan doelt hij ook met name op een doordeweekse dagen. Met voetbal, handbal, biljart en Jeu de Boules heeft SV Schalkhaar voor ieder wel wat! Daarnaast beaamt hij de professionaliteit waarmee de Sponsorcommissie te werk gaat. ‘’Als er wat geregeld moet worden, wordt het direct geregeld’’. Hij heeft het contact met de Sponsorcommissie dan ook als zeer prettig ervaren. Hierin geeft hij ook een groot compliment richting Gerard Groot Koerkamp.

Na meerdere gesprekken tussen de sponsorcommissie en Geert Wolters is er een meerjarig sponsorcontract ondertekend. Welkom Wolters Keuken & Bad! (www.wolterskeukens.nl)

Vorig artikelDeventer Eet pakt oranje reus Thuisbezorgd aan
Volgend artikelKoorvesper in Klooster Nieuw Sion