COLMSCHATE – De Puzzeluitleen Vijfhoek is een buurtinitiatief waar iedere inwoner van Deventer en omstreken lid van kan worden en legpuzzels kan lenen zonder kosten. De Puzzeluitleen Vijfhoek bestaat al ruim twee en half jaar. Hoog tijd voor een gezellige puzzelmiddag als inleiding voor het komende puzzelseizoen. Deze puzzelmiddag is op zondag 8 oktober tussen 13:00 en 17:00 uur.

U kunt deze middag buiten het gezellig koffie- en theedrinken, meedoen aan het gezamenlijk puzzelen, een quiz of een puzzelwedstrijd. Ook worden er complete 2e hands legpuzzels verkocht (Jan van Haasteren, Jumbo, Ravensburger etc.) voor een klein bedrag, de opbrengst is voor de aanschaf van nieuwe puzzels.

Alleen voor het gezamenlijk puzzelen vragen wij u zich aan te melden. Gebruik hiervoor  het contactformulier op de contactpagina op onze website: www.puzzeluitleenvijfhoek.nl, of bel met 06-22853180. Zin gekregen? We zien u graag in het Verbindingscentrum De 5Hoek, Andriessenplein 1, Deventer Vijfhoek.

Vorig artikelBesloten oefenwedstrijd tegen AZ te volgen via liveblog Matchcenter
Volgend artikel1e exemplaar Atlas van negen Hanzesteden overhandigd aan burgemeester Ron König