DEVENTER – Vrijdag 13 oktober is het weer Men Meet Men op de vertrouwde locatie in de kelder van de Vrijmetselaars aan de Rijkmanstraat 10 te Deventer. Men Meet Men richt zich op homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar; Trans-, non-binaire-, intersekse- en queermannen die zich thuis voelen bij ons zijn van harte welkom. Vanaf 20.00 uur kun je gezellig bijpraten met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen. Er wordt gezorgd voor een gemoedelijke sfeer met muziek en hapjes. De Men Meet Men-café gaat door tot 24.00 uur en de toegang is gratis. De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

Deze activiteit wordt georganiseerd door COC Deventer & Omstreken. Via de website van COC Deventer e.o. is meer informatie te vinden over deze maar ook over andere LHBTI+ activiteiten in de regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen.

COC Deventer e.o. is de belangenvereniging voor LHBTI+personen in de regio Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Meer informatie over deze en andere activiteiten van COC Deventer e.o. is via de website www.cocdeventer.nl te vinden.

Vorig artikelVrouwen betrapt op winkeldiefstal in Deventer
Volgend artikelMan valt in ruim vrachtschip