DEVENTER – Iedereen kan slachtoffer worden van digitale criminaliteit. Denk hierbij aan babbeltrucs, spoofing, phising en oplichting via datingapps. In de komische eenakter ‘Ben je bedonderd’ van toneelgroep De Schalmspelers word je op humoristische wijze geïnformeerd over allerlei vormen van internetfraude en is er aandacht voor wat je ertegen kunt doen.

De voorstelling is op donderdagavond 16 november en vindt plaats in de theaterzaal van de Bibliotheek Centrum. De toegang is gratis.

Schaamte

Het doel van het stuk is om de schaamte rond dit onderwerp te verminderen en het bespreekbaar te maken bij ouderen. Na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen over het thema digitale veiligheid.

Aanmelden

De toneelvoorstelling vindt plaats op donderdag 16 november van 19.30 tot 21.30 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur. Je kunt je aanmelden via de agenda op www.bibliotheekdeventer.nl, door een mail te sturen naar digitaalhuis@bibliotheekdeventer.nl of te bellen naar 0570 – 675700.

De organisatie is in handen van de Bibliotheek Deventer, Carinova, Gilde Deventer, Raster en Ouderen Vereniging Deventer.

Wil je graag komen, maar ben je minder mobiel? Dan kan je gebruik maken van het aanbod van AutoMaatje. Meer weten of wil je een ritje aanvragen? Bel 0570 – 781781 of stuur een e-mail naar automaatje@deventerdoet.nl.

Vorig artikelKerstshow De Zonnebloem afdeling Bathmen
Volgend artikelRiesewijk Exclusives pakt Award voor Innovatief Ondernemerschap