DEVENTER – Maandag mocht Wilco Wolterink en zijn team de award voor Beste Werkgever in ontvangst nemen bij de Tweewielerwinkelverkiezing. Ondernemer Wilco Wolterink van Roto Tweewielers uit Deventer had op het podium van de Tweewieler Awards een heel duidelijke boodschap richting de vele ondernemers die in de zaal present waren: hij praat nooit over personeel maar over medewerkers, samen klaar je de klus, samen deel je successen.

Goed werkgeverschap is voor Roto Tweewielers een vanzelfsprekendheid. Wolterink hecht meer waarde aan het DNA van mensen dan aan competenties. Omdat competenties zijn aan te leren. Daarnaast zet het bedrijf zwaar in op teamspirit en motivatie. Resultaat is medewerkers die voor de zaak staan en een sterke onderlinge band.

Vorig artikelRiesewijk Exclusives pakt Award voor Innovatief Ondernemerschap
Volgend artikel22 november verkiezingsochtendshow op Koekstad 94.4 fm