DEVENTER – Op vrijdag 8 december (Paarse Vrijdag) wordt met het dragen van de kleur paars solidariteit getoond met de LHBTI+ gemeenschap. In Deventer organiseren COC Deventer en Omstreken en Bibliotheek Deventer op deze vrijdagavond 8 december een speciale LHBTI+ editie van het Verhalencafé in Bibliotheek Centrum (Stromarkt 18 in Deventer). Deze activiteit start om 19.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en is vrij toegankelijk. Meer informatie is via www.cocdeventer.nl te vinden.

Ook wordt in Deventer op vrijdag 8 december het COC-mannencafé Men Meet Men gehouden in de kelder van de Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 in Deventer). Deze bijeenkomst is vanaf 20.00 uur en gaat door tot 24.00 uur. Ook hier is de toegang gratis.

COC Deventer & Omstreken is de belangenvereniging voor LHBTI+personen in de regio Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Meer informatie over deze en andere activiteiten van COC Deventer e.o. is via de website www.cocdeventer.nl te vinden.

Vorig artikelValsemuntersketel vakkundig vervalst
Volgend artikelJames Koning leest de elf van Go Ahead Eagles voor