DEVENTER – Van 18 tot en met 22 december trekken ze bij Jamin Deventer de korte broek aan voor KiKa. De medewerkers gaan vijf dagen lang afzien in de kou voor kinderen met kanker! Zij vragen op deze manier aandacht voor deze vreselijke ziekte.

Op dit moment geneest 81% van de kinderen met kanker. Dit is niet genoeg, want we moeten naar 100% genezing. Daarom doen zij hun korte broek aan én halen ze geld op voor meer onderzoek naar kinderkanker. Help je ook mee om extra aandacht te vragen voor deze actie? Kom dan van 18 tot en met 22 december in je korte broek naar de winkel en krijg 25% korting op al hun schepsnoep!

Wellicht heb je hem al zien staan: de KiKa collectebus bij de kassa van Jamin in Deventer. Deze maand zamelen zij namelijk geld in voor stichting KiKa. Om de inzameling wat extra kracht bij te zetten, doet het hele team in de week van 18 tot en met 22 december mee met de landelijke KiKa korte broeken actie en jij kan ook meedoen!

Een korte broek in de winter valt op, waardoor je laat zien dat je kinderen met kanker niet in de kou laat staan. Wedden dat je wordt aangesproken op straat? Dan kan je mooi vertellen waarvoor je dit doet. Zet je beste, blote beentje voor en trek die korte broek aan! Zo helpen we samen kinderkanker de wereld uit!

Vorig artikelGo Ahead Eagles en Salland Zorgverzekeringen partners in care voor gezonde regio
Volgend artikelWintermarkt in Winkelcentrum Colmschate op zaterdag 9 december