DEVENTER – Het festival keert voor het eerst sinds corona in zijn volledigheid terug! Fans van Ierse muziek in allerlei verschillende stijlen kunnen op 2 en 3 februari 2024 hun hart weer een heel weekend ophalen.

Op 2 februari zijn er maar liefst 11 cafés en restaurants waar bezoekers naar de folkmuziek van het groene eiland kunnen luisteren. De organisatie van het festival (Noel en Lynn Shannon) heeft er dit jaar voor gekozen om het festival zelf te openen tijdens de after work bij DAVO. Daarna is het de hele avond feest in de stad. De toegang is de hele avond gratis.

Zaterdag 3 februari zijn er maar liefst 2 Ierse muzieksessies waar bezoekers volgens Ierse traditie aan deel mogen nemen. Deze sessies zijn ook gratis toegankelijk

Zaterdag avond is er bij DAVO een optreden van een Rory Gallaghager tribute band. Toegang gratis.

Tot grote trots en vreugde vindt er weer een Irish concert weer plaats. Deze is te bezoeken in de Deventer Schouwburg. Er staat een afwisselend en avondvullend programma op stapel met als hoofdact de McLaughlin band. Het bijzondere aan deze avond is dat er in de Schouwburg Iers bier en whisky geschonken zal worden en dat de horeca tijdens het gehele concert geopend is.

Voor het Irish Concert in de Deventer Schouwburg zijn er al enkele maanden geen kaarten meer te bestellen aangezien deze volledig uitverkocht is! Wel is er nog een wachtlijst voor het concert.

Vorig artikelGratis fietsparkeren met toezicht tijdens uitgaansavonden
Volgend artikelZendinstallatie piraat vliegt in de brand in Diepenveen