DEVENTER – Dat schilderen makkelijker is dan je denkt, ervaar je tijdens de gratis proefles. In 2,5 uur maak je met olieverf een klein schilderijtje dat je na de les mee naar huis neemt. Je maakt kennis met onze werkwijze en proeft meteen de sfeer op de academie.

Art Partout is dé academie voor volwassenen die de realistische schilderkunst binnen ieders bereik brengt. De lessen starten in Deventer, Utrecht, Nijmegen en Emmen weer vanaf maart. Je kunt kiezen om de lessen wekelijks 2,5 uur of één hele dag per maand te volgen. Je leert de ambachtelijke technieken en ontdekt je eigen creativiteit.

De proefles is geschikt voor beginners en gevorderden. Wij zorgen voor de materialen, de proefles is geheel gratis. Kijk op de website: www.artpartout.nl om te zien waar en wanneer we de proefles geven. Meld je direct aan via de site, mail naar: info@artpartout.nl of bel: 085-130 27 57. We kijken ernaar uit om je te zien tijdens de proefles!

Vorig artikelAfsluiting A1 tussen knooppunt Beekbergen en aansluiting Deventer op 26 januari
Volgend artikelDe unieke Deventer puzzel is weer te koop