DEVENTER – In het kader van Wereldkankerdag organiseert het Deventer Ziekenhuis op zaterdag 3 februari van 13.00 tot 17.30 uur een middag gevuld met een informatiemarkt, workshops en entertainment. Sallands Mannenkoor zal op een aantal momenten in het programma liederen laten horen.

Het Sallands Mannenkoor is begin januari 2023 opgericht. Het is een koor van 40 enthousiast zingende mannen. Het koor staat onder leiding van de ervaren en kundig dirigent Wim van Lenthe en wordt begeleid door Bert Bootsma (piano).
Er wordt vierstemmig gezongen en het repertoire is heel gevarieerd: van licht klassiek tot modern.

Kom op 3 februari naar ons luisteren. Wilt u graag meezingen, spreek ons aan of neem contact op met onze secretaris: sec.smk@outlook.com.

Voor meer informatie over het programma kunt u terecht op www.dz.nl/wereldkankerdag.

Vorig artikelANWB AutoMaatje Deventer zoekt vrijwilligers
Volgend artikelDeventer Irish Pub Festival volledig terug