DEVENTER – Zaterdag 17 februari is er weer een contactmiddag voor mensen met MS (Multiple Sclerose). De werkgroep Overijssel-Zuid bestaat uit Nicole, Saskia en Wouter, alle drie vrijwilligers bij MS Vereniging Nederland en zelf ook bekend met MS. Zij organiseren een paar keer per jaar bijeenkomsten voor mensen met MS uit Deventer en omgeving.

Heb je zelf MS of ken je iemand met MS en wil je hierover in een ontspannen en ongedwongen sfeer praten met anderen met ervaringen met MS? Kom dan langs op zaterdag 17 februari van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur. Deze bijeenkomst is bedoeld om met elkaar kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Eventueel kan er bij een volgende bijeenkomst een spreker uitgenodigd worden of een leuke activiteit georganiseerd worden. Ideeën daarvoor zijn zeker welkom!

Dit is de eerste bijeenkomst in 2024. De volgende data zijn inmiddels bekend. Zet ze dus vast in uw agenda: zaterdag 20 april, zaterdag 15 juni, zaterdag 21 september en zaterdag 23 november.

De locatie is Zorgcentrum  Humanitas, Radboudlaan 1 in Deventer. Tijdens deze bijeenkomst is er gratis koffie of thee, met wat lekkers erbij.

Wil je er graag bij zijn, meld je dan uiterlijk donderdag 15 februari aan via overijsselzuid@msvereniging.nl. Lidmaatschap van de MS Vereniging is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld.