DEVENTER – Deze week valt de aanslag voor de gemeentelijke belastingen in uw brievenbus. Of u krijgt hem digitaal via MijnOverheid in uw berichtenbox.

Taxatieverslag van uw woning

Bij de aanslag gemeentelijke belastingen vindt u een verkort taxatieverslag van uw woning. We vermelden 3 vergelijkingswoningen die gebruikt zijn bij de taxatie van uw woning. Bij de taxatie wordt bepaald wat uw woning waard is als deze verkocht wordt op de waardepeildatum 1 januari 2023. Er wordt gekeken naar verkoopprijzen van vergelijkbare woningen rond 1 januari 2023. We houden rekening met verschillen in grootte, ligging, staat van onderhoud en bijgebouwen.

Snel antwoord 

Bent u het niet eens met de vastgestelde WOZ-waarde van uw woning? Of heeft u vragen over uw aanslag? Wij staan voor u klaar en helpen u snel. Hoe? Dat bepaalt u zelf. U kunt mailen naar snelantwoord@dowr.nl, de QR-code scannen op uw belastingaanslag of bellen naar 0570 – 69 34 43.

Informatie op deventer.nl/belastingen

Wilt u meer weten over de aanslag gemeentelijke belastingen of de waardering van uw woning? Kijk dan op www.deventer.nl/belastingen.

Vorig artikelBibliotheek Lettele weer open op nieuwe locatie
Volgend artikelVrachtwagenchauffeur uit Deventer gewond bij aanrijding in Duitsland