DEVENTER – Aan de Toutenburg in Deventer vond zondag 10 maart een zedenincident plaats. Herken jij de verdachte? Laat het ons weten.

Vanwege de aard van het delict en het lopende onderzoek zijn we terughoudend met het delen van informatie. Het incident vond plaats rond 14.30 uur. De verdachte is vermoedelijk vanaf de Toutenburg naar de Kannenburg gelopen en afgeslagen naar de Gildenburg. Het is onduidelijk in welke richting hij daarna is gegaan.

Getuige

Voor ons onderzoek komen we graag in contact met een getuige die rond het tijdstip van het incident vanuit de Batenburg de Kannenburg in liep. Deze persoon droeg een knielange bruine jas, spijkerbroek en witte sneakers. Hij of zij kwam op de kruising Toutenburg/Kannenburg de verdachte tegen, die langs de getuige heen rende. Je vindt bij dit bericht een foto van de getuige, die we omwille van de privacy hebben geblurd. Ben of ken jij deze persoon? Neem dan contact met ons op!

Ook met eventuele andere getuigen komen we graag in contact.

Vragen

  • Was jij op zondag 10 maart rond 14.30 uur in de omgeving van de Toutenburg?
  • Heb je de verdachte mogelijk gezien?
  • Beschik jij over informatie over deze zaak?
  • Heb jij camerabeelden, bijvoorbeeld van een deurbelcamera?

Neem dan contact met ons op! Geef je informatie door, hoe klein het ook lijkt. Jouw informatie kan voor ons net het ontbrekende puzzelstukje in het onderzoek zijn. Ook als je slechts een vermoeden hebt, geef het dan door. Een tip wordt altijd zorgvuldig uitgezocht voordat wij tot een aanhouding overgaan.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl . Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Vorig artikelGo Ahead Eagles boekt in Wijdewormer oefenzege op AZ: 0-1
Volgend artikelInitiatiefgroep Toekomst ’t Spölhuusken Diepenveen