DEVENTER – Gerrit Nauber heeft zijn aflopende verbintenis bij Go Ahead Eagles met één jaar verlengd. De 32-jarige Nauber ondertekende in De Adelaarshorst een nieuwe verbintenis tot medio 2025.

Nauber maakt zich op voor zijn vierde seizoen in dienst van Go Ahead Eagles. In 2021 maakte hij de overstap naar Deventer. Go Ahead Eagles was toen net gepromoveerd naar de Eredivisie. Inmiddels heeft de Duitse mandekker al 76 officiële wedstrijden in het Eagles-tenue achter zijn naam. Nauber over zijn contractverlenging: “Ik heb het hier naar mijn zin. Bovendien wil ik op het hoogste niveau blijven voetballen en dat kan bij Go Ahead Eagles.”

De centrale verdediger is te spreken over zijn afgelopen drie seizoenen bij Go Ahead Eagles en plakt er dus nog één seizoen aan vast. “Het klinkt als een cliché: maar de sfeer in De Adelaarshorst is echt crazy. Daar blijf ik me iedere keer over verbazen. Bovendien is het ook goed voor mijn familie om in Nederland te blijven voetballen.” Nauber ziet dat de club groeit sinds hij drie jaar geleden arriveerde aan de Vetkampstraat. “Dat merk ik aan alles. Denk bijvoorbeeld aan de uitbreiding van de Hoofdtribune en de faciliteiten rond de selectie die steeds beter worden. De club maakt stappen en daar wil ik ook komend seizoen onderdeel van zijn.”

Technisch manager Paul Bosvelt: “Gerrit is een speler waar je vanwege zijn ervaring en kwaliteiten altijd op kan bouwen. Daarnaast past hij goed bij onze club. We zij blij dat Gerrit zijn contract heeft verlengd.”

Vorig artikelDe volledige line-up van Festival Hoogtevrees onthuld!
Volgend artikelDuurzaamheidscentrum Deventer besteedt aandacht aan de waterkringloop (interview)