DEVENTER – Op dinsdag 23 april 2024 heeft het basisteam van politie Deventer een grootschalige verkeers- en ondermijningscontrole uitgevoerd. In samenwerking met de Belastingdienst, Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), Douane, Koninklijke Marechaussee, Landelijke Eenheid (o.a. afdeling Speurhonden) en Team Verkeer Oost-Nederland, werd er gecontroleerd.

Tijdens de controle werden er meerdere misstanden geconstateerd en zijn er voor uiteenlopende verkeersovertredingen bekeuringen geschreven of waarschuwingen uitgedeeld. Ook is één iemand aangehouden voor het rijden onder invloed, is door de Belastingdienst schuld geint of beslag gelegd en zijn er WOK-meldingen opgemaakt vanwege de technische staat van voertuigen.

Vorig artikelNederland introduceert biometrische leeftijdscontroles voor sigarettenkopers
Volgend artikelOp 4 mei samen stilstaan bij de gevolgen van oorlog