DIEPENVEEN – Op 27 april 2024 is het alweer Koningsdag en kleurt Diepenveen oranje!
Zoals u gewend bent zal er op Koningsdag weer de jaarlijkse braderie zijn, zo’n 330 marktkramen worden dan bemand met fanatieke verkopers van zolder voorraad tot professionele marktlieden.

Uiteraard is er meer dan alleen braderie, het Oranje Comité Diepenveen zorgt weer voor een kleedjesmarkt (op het parkeerterrein van Albert Heijn) en een feestelijke invulling op het ‘Oranjeplein’ bij het Kulturhus. De dag wordt geopend om 08.45 zoals gebruikelijk met een aubade vanaf de Zonnewijzer naar het ‘Oranjeplein’ waar de vlag zal worden gehesen. Openingstijden braderie 10.00 tot 17.00 uur.

Zonder vrijwilligers is er geen Koningsdagbraderie, dus vind je het leuk om een helpende hand te bieden? Meld je dan aan als vrijwilliger! Op de hoofdpagina van onze website vind je een aanmeldformulier voor vrijwilligers.

Had u een kraam willen reserveren, momenteel zijn alle kramen gereserveerd. Wij vinden het heel gaaf om te zien dat jullie allen graag aanwezig zijn in Diepenveen! Mocht u toch nog een kraam willen reserveren? Dan kunt u hiervoor ons reguliere inschrijfformulier gebruiken, hiermee komt u op onze reservelijst te staan.

Wij kijken uit naar een zonnig en vooral gezellige Koningsdag 2024!

Namens Stichting Braderie Diepenveen

Hennie, Peter, Pascal & Arjan

Vorig artikelKom in actie voor Warm op De Worp
Volgend artikelWerkzaamheden fietspad Spanjaardsdijk Schalkhaar