DEVENTER – In een woning aan de Burgemeester van Suchtelenstraat is afgelopen nacht een man met een schotwond aangetroffen. De man is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

De politie kreeg rond 00:45 uur een melding binnen van een mogelijk schietincident aan de Burgemeester van Suchtelenstraat in Deventer. 4 politiewagens en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Agenten droegen kogelwerende vesten. Bij aankomst troffen de agenten in de woning een gewonde man aan. Hij had een schotwond en werd door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld, vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd per ambulance.

De politie vermoedt dat het slachtoffer de schotwond elders heeft opgelopen en dat er niet in de betreffende woning is geschoten. De politie doet onderzoek om te achterhalen wat de toedracht is en waar het is gebeurd, er is momenteel nog geen ander plaats delict bekend. De recherche gaat zaterdag in de loop van de dag verder onderzoek doen naar de zaak, aldus de OVD van de politie ter plekke. Er is nog niemand aangehouden.

Vorig artikelHein te Riele en Anjo de Bont ontvangen Gulden Adelaar
Volgend artikelPopQuiz Koekstad Radio op 17 mei