DEVENTER – Met de lente in onze bol zitten we volop in de voorbereidingen van het nieuwe seizoen 24/25.  We hebben weer een mooie en verrassende mix van theater-, dans-, cabaretvoorstellingen en muziekconcerten geprogrammeerd. Sinds 1 mei staat bijna het gehele programma online, maar het programma wordt ook nog aangevuld met nieuwe topnamen!

De afgelopen weken zijn er al diverse voorstellingen voor het nieuwe seizoen in de verkoop gegaan, maar vanaf dinsdag 28 mei 10:00 uur zijn nagenoeg alle voorstellingen en concerten van het nieuwe seizoen te boeken!

Een greep uit ons aanbod seizoen 24/25
Enkele namen voor het nieuwe seizoenwillen we alvast weggeven: wat te denken van Pieter Derks, Simon Keizer, ISH, Jett Rebel, Dolf Jansen, Kovacs, Najib Amhali, Prins S. en de Geit, Veldhuis & Kemper en Murder on the Nile. Daarnaast kun je ook dit jaar weer genieten van diverse tributes waaronder die aan de Bee Gees, Golden Earring, Elton John, Barbra Streisand, David Bowie enPink Floyd.

Bijzondere productieszijn het muziektheaterstuk Harmonie, de musical Josephine B., Toneelstuk Koning Krump en Het Zwanenmeer gebracht door het Ballet van Staatsopera Bulgarije Stata Zagora. Ook toneeltophit De Zaak Shell komt naar Deventer!

In samenwerking met Deventer Op Stelten treden er ook dit jaar weer diverse circus/dans gezelschappen op waaronder Afrique en Cirque en Mat (Tent).

De jongere bezoekers kunnen genieten van diverse kleine en grote shows zoals Nijntje de Musical, de Gorgels, Buurman & Buurman en Steven Kazàn & Jamie!

Symfonieorkest PHION brengt de 40ste van Mozart, Stichting Kamermuziek viert haar 70ste verjaardag en brengt weer prachtige reeks concerten met o.a. pianist Julien Libeer, diedoor de internationale pers geprezen wordt als een van de meest markante muzikale persoonlijkheden van de jonge generatie.
En daarnaast zijn er diverse andere klassieke muziekensembles en orkesten te bewonderen waaronder Ukraine Chamber Opera i.s.m. Camerata Amsterdam-Kiev met de opera ‘La Traviata.’ En Carmina Burana met het orkest, koor, ballet en solozangers van het Nationale Opera & Ballet van Oekraïne, Odesa met orkestbegeleiding van het Nationale Opera.

Previewavond zaterdag 1 juni

Om het theaterseizoen 24-25 met een leuk feestje te starten (én om het succesvolle seizoen 23-24 nog een beetje te vieren), houden we op zaterdagavond 1 juni een previewavond. Tijdens deze gezellige avond krijg je alvast een voorproefje op het nieuwe seizoen!  Voor slechts €7,50,- ben je erbij! Laat je volledig verrassen!

Vriend worden van Deventer Schouwburg biedt voordelen

Het hele jaar vroegtijdig op de hoogte zijn van bijboekingen en met voorrang tickets bestellen? Word dan Vriend van Deventer Schouwburg. Per huishouden kun je al vanaf 30 euro Vriend worden. Wil je naast het laten uitkomen van jouw culturele dromen ook talentontwikkeling ondersteunen? Word dan Vriend XXL voor € 50,-. Je geniet van alle bovenstaande Vrienden-voordelen én doneert € 20,- aan jonge makers uit de regio. De vriendenvoorverkoop start dit jaar op dodnerdag 23 mei om 10:00 uur.

Tevens kan je als Vriend gratis reserveren voor de previewavond op 1 juni.

Meer info vind je op deventerschouwburg.nl/vrienden.

Geniet dus ook na de zomer van een geweldig theaterseizoen vol voorstellingen en concerten waar je even bij weg kunt dromen, die je aanzetten tot nadenken of voor gewoon een gezellig avondje uit in Deventer! 

Start kaartverkoop dinsdag 28 mei 2024 | 10:00 uur

via www.deventerschouwburg.nl

of bel met 0900-3000200 (€ 0,45ct p/m, bereikbaar ma t/m zo 10:00-20:00 uur)

Start Vrienden voorverkoop donderdag 23 mei | 10:00 uur

Vorig artikelVergroen je tuin, stap voor stap
Volgend artikelAutoverhuur Bultman ontvangt Koninklijke Onderscheiding van Hofleverancier