SCHALKHAAR – Met hun ludieke straattheater vermaken zij het publiek op de braderie. Met de typetjes van dit straattheater geven zij een hint naar hun nieuwste show; Vue-tuRe. Natuurlijk kan een optreden van Apropos niet ontbreken tijdens Schalkhaar Life. Kom kijken op zondag 26 mei om 12.00 uur en 14.00 uur op de Oerdijk naar een sneak preview van Vue-tuRe!


Bij de kraam van Apropos vindt u meer informatie over deze zang en danstheatergroep. Ook is er iets leuks voor de kinderen. U kunt een praatje maken met een van de leden, een flyer meenemen en kostuums en decor attributen bekijken van eerdere shows. Er zijn ook al decorelementen te zien van de huidige show Vue-tuRe!

Voor de kinderen is er tijdens Schalkhaar Life een leuke speurtocht op te halen bij de kraam van Apropos. Bij inlevering van een volle kaart, krijgen ze ook nog een leuk prijsje! Naast de kraam van Apropos kun je je ook laten schminken. Ook dit jaar wordt dit verzorgd door leden van Apropos.

Benieuwd naar het kloppende hart van creativiteit, de sprankelende bron van positieve energie, en de katalysator van feestelijke vibes? Dit is Apropos in een notendop! Kom dat zien tijdens Schalkhaar Life! We zijn herkenbaar aan onze opvallende kleding wanneer we het podium betreden, gepaard met een uitgebreid repertoire aan muziek.

Vorig artikelOproep: meld u aan als (reserve) stembureau lid tijdens de Europese Verkiezingen
Volgend artikelPinautomaat in Schalkhaar buiten bedrijf