DEVENTER – Woensdagavond 12 juni kunnen alle supporters van Go Ahead Eagles afscheid nemen van Kees Vierhouten in De Adelaarshorst. Dit is een wens van de familie. Het Supportershome is geopend van 19:00 – 21:00 uur om afscheid te nemen van Vierhouten. Het stadionterrein is gelijktijdig open.

Het is woensdag niet mogelijk om auto’s te parkeren op het stadionterrein van De Adelaarshorst. Go Ahead Eagles adviseert supporters om lopend naar het stadion te komen. Go Ahead Eagles wil iedereen de mogelijkheid geven om in het Supportershome persoonlijk afscheid te nemen van Vierhouten. Het verzoek is wel om rekening met elkaar te houden, zodat de doorstroom rondom De Adelaarshorst vlekkeloos verloopt.

PRAKTISCHE ZAKEN

  • In het Supportershome kan afscheid genomen worden van Kees Vierhouten.
  • De toiletten in het Supportershome zijn open, hetzelfde geldt voor de ‘buiten bar’ waar koffie/thee geschonken wordt.
  • Een initiatief van supporters is om de vlaggen halfstok te hangen woensdag. Go Ahead Eagles draagt dit verzoek een warm hart toe.

Klik hiervoor de link naar de digitale condoleanceregister.

Vorig artikelInloopmiddag in Tuindorp woensdag 19 juni
Volgend artikelGesprek met Jan Willem Klink over afscheid Kees Vierhouten in het stadion