DEVENTER – Shoppen in Winkelcentrum Boreel brengt in de decembermaand nóg meer gezelligheid met zich mee. De winkels en straten zijn in kerstsfeer, je vindt er alles voor in én onder de boom en er zijn sfeervolle activiteiten en acts.

Extra koopzondagen
Hè fijn, in de maand december kun je iedere zondag terecht voor de kerstinkopen in Boreel. Het winkelcentrum is extra open op de volgende data:
– zondag 17 december 2017
– zondag 24 december 2017
– zondag 31 december 2017

Activiteiten en acts
In de week voorafgaand aan Kerst is er volop kerstvermaak voor jong en oud! Zie hieronder het complete programma:

Woensdag 20 december
-Maak gratis een ritje in de draaimolen
-Levende kerstboom (12.00 – 16.00 uur)
-Maak een gratis foto / kerstkaart in de photobooth met greenscreen (12.00 – 16.00 uur)

Donderdag 21 december; winkels open tot 21.00 i.v.m. koopavond!
-Maak gratis een ritje in de draaimolen (tot 21.00 uur)

Zaterdag 23 december
-Maak gratis een ritje in de draaimolen
-Koor Afslag 26
-Give-away: chocolademelk met kerstkransjes (12.00 – 16.00 uur)
-Give-away: handschoenen (12.00 – 16.00 uur)

Zondag 24 december
-Maak gratis een ritje in de draaimolen
-Give-away: chocolademelk met kerstkransjes (12.00 – 16.00 uur)
-Give-away: handschoenen (12.00 – 16.00 uur)
-Ballonnenartiest in kerststijl (12.00 – 16.00 uur)

Schenk iemand een kerstpakket
De winkels en horeca van Boreel geven tien Boreel-kerstpakketten weg, t.w.v. €100,-. Wie gun jij zo’n hartverwarmend kerstpakket? Jouw moeder, dochter, vriend(in) of buurman? Iedereen kan mee doen! De enige regel is dat je het pakket aan iemand anders moet gunnen, dus niet aan jezelf. Je doet mee door een kerstkaart te schrijven, die je meeneemt uit één van de winkels. Laat ons via deze kaart weten wie er een kerstpakket verdiend en waarom. De kaart laat je achter in de brievenbus, die in de week voorafgaand aan Kerst bij Jumbo staat. Deelnemen aan de actie kan tot 23 december, 12.00 uur. De inzenders van de tien gekozen kerstkaarten krijgen op 23 december in de middag een bericht om hun kerstpakket bij Jumbo op te halen, zodat zij de persoon die ze hebben voorgedragen net voor Kerstmis heel erg blij kunnen maken!
De Wensboom
Ook dit jaar laat het winkelcentrum weer de mooiste kerstwensen in vervulling gaan. Dus heb jij een kerstwens voor een dierbare? Of misschien wel voor jezelf? In de Boreelkazerne staat in de week voorafgaand aan Kerst een wensboom met wenskaartjes. Schrijf jouw wens op een kaartje en hang deze op in de boom. Wie weet laat Winkelcentrum Boreel jouw liefste wens dan uitkomen…