DEVENTER – Christoff Broekman is bijna 12 jaar en zit in groep 8 van CBS Ten Holtens Erve in Nijbroek. Christoff heeft als hobby’s DJ’en, freerunning, judoën, muziek maken en trampolinespringen.

Op school kwam een mevrouw bij hem in de klas vertellen over Serious Request: “Dit jaar staat het Glazen Huis in Apeldoorn. De actie dit jaar is ‘Breng ze weer samen’. Het Rode Kruis probeert met de opbrengst van de actie kinderen die hun familie zijn kwijt geraakt door oorlog, ruzie, rebellen bommen, natuurrampen, enz. weer in contact te brengen met hun familie.”

De kinderen kregen allemaal een mini glazen huisje waar zij het geld voor Serious Request in kunnen doen. Naar aanleiding daarvan probeerde Christoff een actie te bedenken die bij hem past. Cupcakes bakken of  kerstkransjes maken is niet zijn ding. Christoff vond de actie van Tijn vorig jaar met het nagellakken erg goed, maar ook dat past niet bij hem. Christoff ging toevallig die dag naar Bounz® in Deventer, waar hij met regelmaat gaat trampolinespringen en daar kwam hij op het idee een actie bij Bounz® te starten: ‘Spring ze weer samen!’

Het is een actie waar iedereen, oud en jong aan mee kan doen. Trampolinespringen is hartstikke leuk, het is heel veilig bij Bounz® en het is sportief. Christoff is dan ook heel blij dat Bounz® Apeldoorn en Deventer zijn actie een leuk idee vinden en deze omarmen. Maar hierbij laat Christoff het niet! Hij zal ook de andere Bounz® vestigingen benaderen in de hoop er een landelijke actie van te maken. Zodat de totale opbrengst voor Serious Request 2017 vanuit de actie ‘Spring ze weer samen!’ niet in het mini glazen huisje gaat passen.

Woensdagmiddag 20 december is het zover: van 13.00-18.00 uur kan er voor een gereduceerd tarief worden gesprongen bij Bounz® Deventer en Apeldoorn. De opbrengst hiervan gaat naar Serious Request. “Als jij verzekert wil zijn van een plaatsje reserveer dan vooraf! Want er wordt een grote opkomst verwacht.”