VIJFHOEK – Met dit motto biedt Fysiotherapie de Vijfhoek ook in 2018 aan alle inwoners van de Vijfhoek fysiotherapeutische zorg aan.

Meestal wordt die zorg vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Kies daarom zorgvuldig uw nieuwe zorgpolis. Doe dit op tijd! Opzeggen moet voor 31 december 2017, aanmelden mag tot 31 januari 2018.

U kent onze bekende service zoals het inloopspreekuur, de ZwangerFit lessen, onze Fitnessmogelijkheden en individuele fysiotherapeutische zorg. In 2018 bieden wij u ook de mogelijkheid voor een afspraak op zaterdagochtend en Fitness op zaterdagochtend aan. Zo verruimen wij de mogelijkheden voor alle werkende en zorgende inwoners van onze wijk om gebruik te kunnen maken van ons aanbod. Kijk voor alle informatie ook eens op: www.fysiotherapiedevijfhoek.nl Gezondheidscentrum Spikvoorde, M.C.Escherweg 4C, Deventer.