DEVENTER – In de kerstvakantie, van zondag 24 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018, zijn er dagelijks mooie jeugdfilms te zien in filmhuis De Keizer (met uitzondering van Kerstmis en Nieuwjaarsdag). Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen.

Tijdens deze vakantie kan je naar een van de volgende kinderfilms: Dikkertje Dap (vanaf 4 jaar), gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt; de liefdevolle animatiefilm De Dieren uit het Hakkebakkebos (vanaf 4 jaar); en Rita & Krokodil (vanaf 2 jaar), een fantasievolle film voor de allerkleinsten.

Op donderdag 28 december kan je tussen 13.00 en 14.00 uur meedoen met de workshop Wandelen in je Eigen Tekening van de Toonwerkplaats. En op vrijdag 29 december en woensdag 3 januari organiseren we weer samen met De Noorman een heerlijk Pyjama-onbijt voorafgaand aan Dikkertje Dap. Het ontbijt is vanaf 9.00 uur en de film begint om 10.00 uur. Verder kan er voor aanvang en in de pauze van alle films geknutseld en gekleurd worden.

Zondag 31 december sluiten we het jaar feestelijk af met het Oliebollenfeest. Voor aanvang van de films, vanaf 9.45 uur, kan je lekkere oliebollen versieren en opeten en we serveren heerlijke kinderchampagne.

Meer informatie over de films en activiteiten is te vinden op http://www.filmhuisdekeizer.nl/programma/jeugd en in de speciale kerstvakantiefolder, die onder andere te krijgen is in filmhuis De Keizer.  Kaartjes kopen en reserveren kan via de website en tijdens kassa-openingstijden in het filmhuis. Op werkdagen van 11.00 tot 13.00 uur kan je telefonisch reserveren via 0570 600515.

 

Vorig artikel27e Dickensfestijn groot succes
Volgend artikelBloggers slapen tussen schatten uit Deventer geschiedenis