DEVENTER – Aan de vooravond van het Dickens Festijn en de viering van 1250 Jaar Deventer staat er een bijzondere overnachting in Museum De Waag op het programma.

Bloggers Cynthia Schultz van Cynthia.nl en Bonnie Dubois van OHIMP, Libelle TV en LINDA.tv slapen tussen de schatten uit de Deventer geschiedenis. De logeerpartij is onderdeel van een uitgebreide persreis naar Deventer, waarbij de bloggers in 36 uur ondergedompeld worden in een Hanzestad. Vrijdag 15 december krijgen ze ’s avonds om 22.30 uur symbolisch de sleutel van Museum De Waag overhandigd. Deventer singer-songwriter Vera Bon zal de bloggers een goede nachtrust toewensen. Deventer beddenfabrikant Auping verzorgt het slaapcomfort van de gasten op deze bijzondere locatie.

Cynthia Schultz was één van de eerste bloggers in Nederland en onderhield sinds haar zestiende de beautyblog MissLipgloss.nl. Sinds februari 2017 is ze gestart met de website Cynthia.nl; een persoonlijke site met de focus op lifestyle, reizen, eten, interieur, persoonlijke verhalen en beauty.
Bonnie Dubois blogt o.a. over reizen op haar lifestyleblog One Hand in My Pocket en is travelblogger voor Libelle TV en LINDA.tv. Gezamenlijk hebben beide bloggers 80.000 volgers op Instagram.

De persreis is een initiatief van Hanzesteden Marketing in samenwerking met VVV Deventer, die het programma samenstelde.  Zo wordt er geslapen in de hotelkamers van Lucy in the Sky en Museum De Waag, er wordt gegeten en gedronken bij Fooddock, El Popo, Plek Conceptstore en De Noorman. Jeroen Logtenberg van Carlos in Huis neemt de bloggers mee shoppen en natuurlijk mag bierproeven bij stadsbrouwerij DAVO en het beklimmen van de Lebuinustoren niet aan het programma ontbreken. Cynthia en Bonnie krijgen tevens een exclusief kijkje achter de schermen bij het Dickens Festijn. Zij zijn aanwezig bij het uitdelen van de kostuums en brengen zaterdagochtend 16 december een bezoek aan het Bergkwartier met een bewoner.

Meer informatie: www.visithanzesteden.nl en www.deventer.info

Vorig artikelOliebollenactie Sempre Crescendo succes
Volgend artikelBrink tot Brinkloop: En de winnaar is?