DIEPENVEEN – Gemeentebelang vindt het wel en wee van Diepenveen heel belangrijk. De partij wil graag weten wat er in het dorp speelt en waar bedenkingen maar ook nieuwe initiatieven liggen, die mogelijk nog niet bij haar in beeld zijn.

Via Bert Roetert (nummer zes op de Gemeentebelang-kieslijst), Erik Smeenk (8), Willem Roetert (12) en Alexander Gregory (15) wordt de partij goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken in Diepenveen. Maar misschien is er toch nog iets dat u met fractie en bestuur wilt delen. Gemeentebelang nodigt iedereen daarom van harte uit voor haar inloopavond op dinsdag 9 januari in het Hof van Salland, Dorpstraat 30 in Diepenveen. De deuren staan van 20.00 tot 21.00 uur voor u open. U mag spontaan binnenlopen. Als u concrete vragen heeft die enig voorwerk vereisen, kunt u deze ook vooraf doorgeven zodat u voor zover mogelijk meteen antwoorden krijgt. Neem contact op met Alie Zandstra, fractievoorzitter en aanspreekpunt namens Gemeentebelang in onder meer Diepenveen. U bereikt haar telefonisch op 06-10399392 of stuur een mail naar a.zandstra.keijl@deventer.nl

Vorig artikelPassion Stories 2017 laatste kaarten, ook voor minima
Volgend artikel“Zonnebloem”-zwarte Pieten bezoeken Sparrenheuvel