DEVENTER – Voor de Passion Stories, die komend weekend plaatsvinden, stelt de organisatie verschillende kaarten beschikbaar voor de voorstellingen van 9 en 10 december speciaal voor mensen met een kleine portemonnee.

We willen graag de voorstellingen voor een ieder mogelijk maken. Juist ook voor mensen die het wat minder breed hebben.  Het verhaal ‘Ken je mij’ is voor iedereen herkenbaar. Een levensverhaal over vallen en opstaan, liefde van ouder en kind en jezelf mogen zijn. Verteld met de mooie woorden van troostdichter Boudewijn Betzema, herkenbare Nederlandstalige muziek, omlijst met prachtige dans. Dat alles in een sfeervol verlichte kerk. De organisatie wil hiermee mensen een hart onder de riem steken, maar ook aan het denken zetten en inspireren. In een bijzondere periode,  in de aanloop naar kerst.

De minima-kaarten zijn beschikbaar via stichting Rechtop en stichting Present in Deventer. Ook zijn de laatste algemene kaarten nog verkrijgbaar voor 9 en 10 december. In de voorverkoop of aan de kassa. 8 december in Wilp is uitverkocht. Kaarten in de voorverkoop zijn voordeliger, dus bestel op tijd. 45 minuten van tevoren gaan de deuren open. De voorstellingen zijn geschikt voor jong en oud en duren 75 minuten zonder pauze. Vooraf en na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

Kijk op www.stichtingpassieproducties.nl voor meer informatie en het bestellen van kaarten. Zie facebookpagina van de Passion Stories voor dagelijkse nieuwtjes en informatie over cast en organisatie.

Vorig artikelHet dorpsplein Diepenveen krijgt vorm!
Volgend artikelInloopavond Gemeentebelang in Diepenveen