DEVENTER – Tijdens de kerstborrel van de Deventer Voetbalverenging Davo zijn maar liefst 9 leden gehuldigd voor hun 40-jarig en 25 jarig lidmaatschap. Tevens ontving Davo voorzitter Edwin Mulder de gouden KNVB speld. Hij is sinds 1993 voorzitter van Davo.

Secretaris Dinie Westervoorde kreeg de zilveren KNVB speld. Zij is sinds 2003 secretaris van Davo. Op de foto staan van links naar rechts:  Michel van Schuilenburg (40 jaar lid), Ronnie Cellarius (40 jaar lid), Eric Willems (40 jaar lid),Henk Schepers (40 jaar lid), Danny Bosman (25 jaar lid) en Jan Willem Schepers (40 jaar lid).

Zittend v.l.n.r. Ties Schepers (40 jaar lid), Ria Schepers (40 jaar lid) en Lotte van den Berg (40 jaar lid).

Vorig artikelRadioNL opnieuw slachtoffer zenderdiefstal
Volgend artikelHonderden wenskaarten van Wensboom naar Humanitas