DEVENTER – Namens Woon- en Zorgcentrum Humanitas nam Bas Niessen maandag zo’n zevenhonderd wenskaarten in ontvangst.

Sylvia Swennen bracht namens Lionsclub Deventer IJsselvallei die wenskaarten, na de succesvolle Wensboomactie tijdens het Dickens Festijn. Honderden bezoekers van dat festijn kochten een kaartje en hingen deze in de wensboom. De leverde geld op voor de goede doelen die de Lionsclub dit jaar ondersteunt: de Tukker, Kledingbank en Humanitas.

De Lions besloten echter de kaartjes na het evenement als ‘groet van de samenleving’ naar de bewoners van Humanitas te brengen. Daar krijgen ze een plek in het Praothuus. Oudere bewoners kunnen dan lezen hoe in verschillende talen aangrijpende en vrolijke wensen  deelden. De opbrengst van de actie wordt eind volgend jaar bekend. “We hebben nog meer acties in  petto en willen eerst alle opbrengsten van optellen, voordat we bekend maken welk doel hoeveel geld krijgt”, aldus president Roely Oldenhuis.

Vorig artikelJubilarissen gehuldigd bij Davo
Volgend artikelSurprise bezoek Edwin Evers (R538) aan Deventer Ziekenhuis