donderdag, 23 mei 2024
Foto Tilbo

Laatste wedstrijd Go Ahead voor de winterstop

DEVENTER – Go Ahead Eagles ontvangt vanavond RKC Waalwijk in de Adelaarshorst. De ploeg van Peter van den Berg zal zich willen revancheren na de 3-0 nederlaag tegen Willem II in de beker.

Dat de Waalwijkers al een wedstrijd in de benen hebben deze week, kan in het voordeel van Go Ahead spreken. toch heeft RKC een ploeg om rekening mee te houden.

De tegenstander

De nummer 16 van de Jupiler League speelt dit seizoen eigenlijk nergens om. De Waalwijkers kunnen niet degraderen en hebben weinig uitzicht op een plaats in de play-offs. Toch beschikt RKC over een aantal routeniers in de selectie. Met spelers als Serginho Greene, Henrico Drost, Johan Voskamp, Paul Quasten en Hans Mulder heeft RKC meer ervaring in de selectie als menig ander Jupiler League team. De grootste uitblinker van de Waalwijkers is de Belg Dylan Seys. De Middenvelder kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor FC Twente, maar wist daar niet door te breken. Seys verkaste afgelopen zomer van Club Brugge naar Waalwijk.

Go Ahead Eagles

Bij Go Ahead zullen er weinig verrassingen aan de aftrap verschijnen. De verwachting is dat Jan van Staa weer kan beschikken over Joey Suk. Suk zal naar aller waarschijnlijkheid het middenveld weer vormen met Sjoerd Overgoor, die vorige wedstrijd nog gepasseerd was. Patrick Maneschijn zal net als tegen FC Eindhoven rechtsbuiten blijven staan. De Deventenaar maakte in de tweede helft van de vorige wedstrijd een prima indruk en krijgt de kans om die lijn door te zetten.

Bij winst van de Deventenaren weet de ploeg aansluiting te houden met het linkerrijtje.

Door: Milan Keskin

Vorig artikelPolitie gaat flinke boetes uitdelen voor Duits vuurwerk
Volgend artikelDeventer 1250 krant 30 december op de deurmat
error: Content is beschermd!!!