DEVENTER – Op zaterdag 6 januari 2018 is het dan weer zover! Alle kinderen t/m 12 jaar worden uitgenodigd om mee te doen aan dit geweldig leuke, jaarlijks terugkerende evenement, georganiseerd door DIJC: de Mini Elfstedentocht!

De ijsbaan wordt op deze ochtend omgetoverd tot een echt Elfstedenparcours, compleet met de brug van Bartlehiem, klûnplaats en wak en natuurlijk de stempelposten bij alle 11 steden. Om de sfeer compleet te maken is dweilorkest Tjongejonge aanwezig.

Een groots spektakel waar dus alle kinderen van de basisschool aan mee kunnen doen. Dus vraag je neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje om ook mee te doen. Er is de mogelijkheid om schaatsen te huren. Kinderen kunnen zelf bepalen welke afstand ze willen rijden. Als je nog niet zo goed kunt schaatsen doe je mee met de 3 km, ben je al wat beter, dan kun je je inschrijven voor de 5 km.
Leden van DIJC mogen gratis meedoen, niet-leden betalen €3,50.
Het dragen van een muts en handschoenen is verplicht. Ook als het niet zo koud is.
Na afloop is er voor iedere deelnemer een lekkere traktatie en als bewijs dat je mee hebt gedaan ontvang je een vaantje.

Start inschrijving: 9.15 uur
Start 3 km: 10.00 uur
Start 5 km: 10.30 uur

Vorig artikelDe Deventer Koek is al 6 eeuwen houdbaar
Volgend artikelEindeloos festival in het Kunstenlab