DIEPENVEEN – Vindt u het ook zo fijn als iemand iets voor u regelt? Gewoon, u de zorgen uit handen neemt en u daadwerkelijk terzijde staat? Brenda de Haan van The Travel Club is zo iemand.

Zij is de expert in het regelen van uw zaken op reisgebied. Daarbij maakt het niet uit of het een lange, exotische reis is of een korte vakantie binnen Europa. Ze doet het allebei met liefde.

“Mijn passie is om voor iedereen precies die reis aan te bieden die voor 100% bij hem of haar past en dan zelfs nog met iets extra’s.”“Ik heb jaren gewerkt in de reisbranche, maar ik wil het liever zelf organiseren. Nu werk ik via The Travel Club, een franchiseorganisatie. Ik kan terugvallen op hun netwerk en inkoopkracht, maar verder ben ik zo vrij als een vogel. Dat is ook wat ik wil. Ik ben niet gebonden aan bepaalde reisorganisaties met vastgestelde pakketten, ik kan alles zelf samenstellen.

Juist daarom is het zo prettig om van de kennis en expertise van Brenda gebruik te maken. Zij kan net iets meer doen, net iets anders, net iets leukers dan wanneer u zelf gaat zoeken.

“Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer als ze via internet of via reisgidsen gaan zoeken. Bij mij leg je je wensenlijstje op tafel en ik ga aan de slag. Dan krijg je echt maatwerk! Ik luister goed naar de wens van de klant, of het nu om een stedentrip gaat of een rondreis door Afrika, voor jong en oud, voor gezinnen en singles. En dan probeer ik de mensen te verrassen met net dat beetje extra, ideeën aandragen waar ze zelf niet snel aan denken.

Kilanten hebben steeds meer behoefte aan een authentieke reisbeleving, daar speel ik op in. Met Brenda heeft u één vast aanspreekpunt, voldoet uw vakantie écht  aan al uw wensen en dat voor dezelfde prijs (en vaak goedkoper). Zij komt naar u toe en maakt vervolgens een passende offerte, dat scheelt uren zelf zoeken. Uiteraard komt ze langs op een tijdstip dat u schikt, ook ’s avonds of in het weekend.

Dus ervaar de luxe van een persoonlijk reisadviseur. The Travel Club is aangesloten bij de ANVR en SGR

Vorig artikelJeu de Boules Club Karro-Deux
Volgend artikelColumn: Respect voor een Rouwstoet