DIEPENVEEN – De Jeu de Boules Club Karro-Deux organiseert jaarlijks diverse toernooien op eigen veld. Aan een aantal van deze toernooien doen spelers van andere Jeu de Boulesverenigingen uit het hele land mee.

O.a. het Salland Asperge toernooi is zeer geliefd bij de boulers. Leuk om naar te kijken en u raadt natuurlijk al wat de prijzen zijn. Maar weet u dat DBC Karro-Deux jaarlijks ook 5 promotie toernooien organiseert. Vier daarvan op eigen veld en het André’s Bacchustoernooi op de Brink.

Voor deze promotietoernooien kan iedereen zich inschrijven. U dus ook! Daar hoef je helemaal geen professioneel bouler voor te zijn. Het zijn sportieve, gezellig toernooien met prachtige prijzentafels, gesponsord door onze adverteerders en/of sponsoren.

De vier open toernooien op eigen veld zijn het Bouwbedrijf Jan de Haan Diepenveen toernooi,  het Zomer toernooi Welkoop, het Wessels Deventer Koekstad toernooi en het Plus Kolkman Wintertijd toernooi.

Op 22 april starten we met het Bouwbedrijf de Haan toernooi. Aan dit toernooi doet werkelijk iedereen mee. Van mensen die nog nooit een boule in handen hebben gehad tot leden van de club. Het is een super gezellig evenement.

Deze toernooien heten natuurlijk niet voor niets promotie toernooi. Uiteraard is het de hoop en bedoeling om mensen enthousiast te maken voor de sport Jeu de Boules.

De toernooien worden altijd op zondag gespeeld, aanvang 10.00 uur. Kosten bedragen slechts € 5,- per persoon. Inschrijven is mogelijk via de website www.karrodeux.nl of via de inschrijflijst in het clubhuis op Sportpark Borgele.

In de agenda van deze wijkkrant zullen de toernooien ruim van te voren gepubliceerd worden.

Doe gezellig mee of kom op zijn minst eens kijken!

Bestuur en leden van DBC Karro-Deux wensen u fijne Kerstdagen en een gezond en sportief 2018.

Vorig artikelNieuwjaars

ontmoeting in Diepenveen

Volgend artikelNieuwe persoonlijk reisadviseur in Diepenveen