DIEPENVEEN – Op zaterdag 6 januari 2018 wordt in Diepenveen op het Dorpsplein bij het Hof van Salland weer de inmiddels overbekende Nieuwjaarsbijeenkomst gehouden.

Op het plein zullen verschillende kraampjes staan die warme dranken Chocolademelk en Glühwein aanbieden en natuurlijk is er ook weer een warme hap. Het geheel zal opgefleurd worden met toepasselijke muziek. Indien er door de weersomstandigheden geen ijs ligt op de ijsbaan aan de Schapenzandweg zal er door de Diepenveens IJsvereniging  een nieuwjaar duik georganiseerd worden in het water van de ijsbaan. Dus hou je zwembroek (pak) maar bij de hand om daarna weer op te warmen in en bij het Hof van Salland.

Indien er niet geschaatst of gezwommen kan worden wordt er iets anders georganiseerd. Ook zal op deze dag een nieuwe website voor Diepenveen gelanceerd worden en er komt een nieuwe naam voor het Hof van Salland. Kom dus allen op 6 januari 2018 naar de IJsbaan? En het Dorpsplein .

Foto Harry Vos

Vorig artikelKerststal bij Aspergeboerderij
Volgend artikelColumn Herman Bakker Uitvaart: LIEF EN LEED