DEVENTER – Ook dit jaar weer organiseert Run2day een kerstloop. De start is zaterdag 23 december om 9.30 uur vanuit de hardloopwinkel aan de Nieuwstraat 37 in Deventer.

Begeleid door de Kerstman, die ondanks zijn leeftijd nog heel goed ter been was, zullen de lopers  als groep gezamenlijk door het mooie historische centrum lopen. Afstand is rond de 7,5 kilometer en looptijd rond een uur. Dit jaar doneert Age bos de opbrengst aan  KIKA estafetterun. Hoe het werkt?

Run2day organiseert dus een gezellige run en trakteert alle deelnemers op een kerstmuts, kerstontbijt met warme glühwein en warme chocomel en jij doneert wat je kwijt wilt aan KIKA. Zo weet je zeker dat 100% naar het goede doel gaat! De KIKA-estafetterun is een initiatief waarbij meerder teams van Groningen naar Utrecht lopen. Team Deventer gaat deze uitdaging van 300 kilometers in september ook aan.

Voor informatie kan men terecht bij: Run2Day Deventer. Nieuwstraat 37, 7411 LG Deventer
T: 0570-610959.

Vorig artikelLet’s glow crazy feest van Ladies’ Circle IJssellink mega succes!
Volgend artikelNieuwe directeur voor Ondernemershuis Deventer