maandag, 20 mei 2024
Foto: Drtv

Nieuwe directeur voor Ondernemershuis Deventer

DEVENTER – Vanaf 1  januari 2018 heeft het Ondernemershuis Deventer een nieuwe directeur, Alfred Liefers. Liefers is beslist geen onbekende in Deventer.

Hij is onder meer kwartiermaker bij Deventer Informatiestad, het kennisplatform voor en door Deventer ondernemers in de informatiesector en hij runt een eigen adviesbureau.

Liefers wordt de opvolger van Roel Westra, die sinds april 2015 als directeur aan het Ondernemershuis was verbonden. Westra gaat verder met het opbouwen van zijn onderneming GroeiLAB!

Groei

Onder leiding van Westra transformeerde OHD de afgelopen jaren naar een netwerk- en projectenorganisatie, voor en door ondernemers. Het OHD liep daarin voorop, getuige de aanstelling tot één van de zes Overijsselse ondernemershubs. Er werden diverse nieuwe projecten en diensten gerealiseerd zoals het StartivalOndernemen als baan voor starters vanuit een uitkering, hulp voor ondernemers in zwaar weer, scholieren die gingen ondernemen, de Rotary Businessvoice en de start van de Ondernemerswerkplaats in Olst-Wijhe.

Op jaarbasis maken nu enkele honderden potentiele, startende en ervaren ondernemers gebruik van de expertise van de diverse bedrijfsadviseurs die bij het OHD zijn aangesloten. Door middel van workshops, trainingen, informatiebijeenkomsten en inloopspreekuren krijgen zij relevante en praktische informatie aangeboden. Er werden daarvoor nieuwe samenwerkingsverbanden ontwikkeld met onder andere de Deventer Adviseurs en het Ondernemersklankbord.

Toekomst

In maart van dit jaar verhuisde het Ondernemershuis van de H.G. Gooszenstraat in Keizerslanden naar het terrein van de voormalige gasfabriek, de nieuwe hotspot voor jonge Deventer ondernemers aan de Zutphenseweg. Een perfecte locatie om verder te groeien en de dienstverlening uit te breiden. Een uitdaging die Alfred Liefers vanaf 1 januari a.s. graag aan gaat. “Ik ga de komende periode werken met de partners in de stad Deventer om het Ondernemershuis het clubhuis van ondernemend Deventer te laten worden, we gaan de deur openzetten voor de stad.”

Vorig artikelRun2day Kerstloop 2017
Volgend artikelBOOST voor marketing van Deventer
error: Content is beschermd!!!