DEVENTER – Wat een mooi begin van dit jaar en wat super dat we met atelier OPNIEUW kunnen bijdragen met een activiteit zeefdrukken.

Zaterdag 13 januari is de eerste activiteit in een reeks van 4. Tussen 13:00 en 16:00 uur kun je zelf ervaren hoe het is om met de hand te zeefdrukken. Nou dacht je misschien ‘dat stelt niet zoveel voor’ maar kom het maar eens zelf uitproberen. Het is toch een beste uitdaging. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen. Bij atelier OPNIEUW zijn een aantal mensen die je gaan helpen hoor!

Hoe werkt het? Nou heel eenvoudig. Onze jongeren hebben al wat voorwerk verricht en de ramen belicht met de mooie logo’s van Deventer 1250 jaar. Dus je hoeft alleen maar een t-shirt uit te zoeken, het raam met het logo’s dat je wilt zeefdrukken, de kleur verf en dan aan de slag. Natuurlijk moet de verf die je net gedrukt hebt even drogen en nog even onder de pers.  En dan? Dan kan je je eigen shirt meteen aantrekken en pronken met je eigen gezeefdrukte shirt.

Waar doe je dit eigenlijk? Atelier OPNIEUW is een textieldrukkerij voor kleine oplages en maatwerk. Samen in de winkel overleggen hoe je shirt, sweater of hoodie moet worden. Waar kan dat nog in deze tijd. Nou bij ons dus. Je komt binnen in onze winkel en vertelt wat voor leuke opdruk je graag wilt. Wij overleggen dan samen en als we eruit zijn heb je binnen 1 tot 2 weken een uniek t-shirt. Dit hele proces wordt samen gedaan met een aantal jongeren die hun weg op de arbeidsmarkt nog moeten vinden. Bij ons in het atelier kunnen ze de eerste stappen zetten met als doel uiteindelijk gewoon een mooie baan die bij je past. Daar ondersteunen wij ze bij. Dus als je bij ons je shirt laat drukken help je ook indirect mee bij het creëren van kansen voor de jongeren in atelier OPNIEUW.

Kun je niet op zaterdag 13 januari? Geen probleem we gaan het nog 3 keer doen.

Zelf zeefdrukken bij atelier OPNIEUW
Zaterdag                                                   Tijd:
13 januari 2018                                      13:00 – 16:00 uur
21 april 2018                                            13:00 – 16:00 uur
14 juli 2018                                               13:00 – 16:00 uur
13 oktober 2018                                     13:00 – 16:00 uur

Atelier OPNIEUW, Nieuwstraat 51, 7411 LH Deventer

www.wonderkidsweb.nl

Vorig artikelOpening Deventer 1250
Volgend artikelNefit: “Wij verzwijgen geen problemen met cv-ketels”