DEVENTER – De kindervoorstelling Lekker Belangrijk is een kleine voorstelling over het oneindig grote universum voor aardbewoners vanaf 6 jaar. Op zondag 21 januari is ie te zien in Theater Bouwkunde.

‘Lekker Belangrijk’ is een uitdagende, grappige, gevoelige voorstelling die uitdaagt om verder te kijken dan je neus lang is. Over nieuwe vrienden maken ook al is dat eng. Een voorstelling die je aanmoedigt om te fantaseren over dat enorme universum en wat daar allemaal nog meer zou kunnen zijn dan alleen wij; de aarde met de mensen.

De voorstelling begint om 15:00 uur. De kassa en de zaal zijn open vanaf 14:30. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterbouwkunde.nl.

Vorig artikelSamenwerking Zorggroep Solis en Roessingh Research
Volgend artikelWeek van Gebed Deventer 2018