DEVENTER – De kledingwinkel van het Leger des Heils ruimt op! Van 22 tot en met 26 januari is er een grote uitverkoop waarbij alle kleding en schoeisel met maar liefst vijftig procent korting wordt verkocht.

Voor mensen die nog nooit in de kledingwinkel van het Leger des Heils zijn geweest, is de uitverkoop ook een goede gelegenheid om eens een kijkje te nemen. De kleding die wordt verkocht is altijd van goede kwaliteit.

Tijdens de openingstijden van de kledingwinkel is ook de koffie-en-thee-inloop geopend. Op elk tijdstip kan er ook kleding worden ingeleverd. De kleding kan in gesloten zakken worden ingeleverd door het kledingluik dat zich aan de achterkant van het korpsgebouw bevindt. Data zijn: maandagmiddag 22 januari, woensdagmiddag 24 januari en 26 januari in de ochtend (Rijkmanstraat 26).

Vorig artikelWeek van Gebed Deventer 2018
Volgend artikelOptredens Deventer sportverkiezing 2017 bekend