DEVENTER – Zoek jij een nieuwe sportieve uitdaging? Werk je graag aan jezelf samen met een leuke groep mensen? Bij Kung Fu Deventer begin je op je eigen niveau en verleg je elke les weer je eigen grenzen.

Binnen deze school wordt de Hung Kuen stijl beoefend. Een bekende traditionele vechtkunst afkomstig uit Zuidoost China.  Het is gebaseerd op de vijf dieren en vijf elementen. De tijger en de kraanvogel vormen de hoofdmoot; ze combineren het harde en het zachte. Het traint de conditie, bevordert de gezondheid en biedt praktische zelfverdediging.

Tijdens de lessen is er geen sprake van competitie. De leerlingen helpen en ondersteunen elkaar. Na enige tijd kan de leerling besluiten ook deel te nemen aan het vrije gevecht (voorzien van lichaamsbescherming) of (internationale) wedstrijden. Op maandag 15 januari is er weer een proefles. Opgave en meer informatie via www.kungfu-deventer.nl

Vorig artikelWeerbericht Erwin Hoogenboom
Volgend artikelSinan Bytyqi terug bij Go Ahead Eagles