DEVENTER – Zoek je een koor op niveau waar in een gezellige sfeer hard gewerkt wordt? Dan is het nieuwe Projectkoor Festina Lente wellicht iets voor jou! Festina Lente heeft zangers uit Arnhem en ruime omstreken, zoals Deventer, Wageningen, Apeldoorn en Nijmegen en staat onder de inspirerende leiding van Dirkjan Horringa uit Utrecht. In het project, waarvoor de repetities starten op 18 februari, komen Duitstalige werken van Johannes Brahms (Zigeunerlieder, Volkslieder), Schumann (Zigeunerleben) aan bod, maar ook Tsjechische en Moravische volksliederen van Zdeněk Lukáš en Petr Eben, Slowaakse volksliedzettingen van Béla Bartók en Poolse kinderliedjes van Henryk Górecki. Dankzij de vertrouwdheid van dirigent Dirkjan Horringa met deze talen zingen we deze werken in de oorspronkelijke talen.

Waar?

We repeteren van 19.30 uur tot 22.00 uur in de aula van de bovenbouwlocatie De Zyp, Eduard van Beinumlaan 28, 6815 GD Arnhem.

Wanneer?

Zondagavonden van 19.30 tot 22.00 uur. De eerste repetitie is op zondag 18 februari. Concerten zijn op zaterdagavond 2 juni en zondagmiddag 3 juni. Voor de exacte repetitiedata, het programma en meer informatie zie www.projectkoorfestinalente.nl en klik op ‘Projecten’.

Festina Lente heeft nog plaats voor met name sopranen, tenoren en bassen. Omdat we een projectkoor zijn is het mogelijk om per project deel te nemen. Heb je interesse? Stuur dan een mail met je contactgegevens, leeftijd, stemsoort en zangervaring naar aanmelden info@projectkoorfestinalente.nl