DEVENTER – In Deventer is er volop keuze voor 50plussers om heerlijk te bewegen: wandelen met Samen Actief, afwisselend sporten met FitStars en Walking Football met Oldstars Deventer. Welke kiest u? Deelname is vrijblijvend, dus waarom probeert u niet alle drie? Ontdek welke sport bij u past en werk ondertussen aan uw gezondheid en vitaliteit.

Heerlijk wandelen met Samen Actief

Elke dinsdagmiddag van 15.00 uur – 16.00 uur, AV Daventria 1906, Sportpark Keizerslanden

Beweeg u fit met een wandeling en rek-, strek- en balansoefeningen. Wandelen verbetert de conditie, houdt de spieren soepel én het is gezellig. Samen Actief is een laagdrempelige wandelactiviteit met beweeg-, strek- en rekoefeningen dat de algehele lichamelijke en wandelconditie verbeterd. Iedereen kan meelopen, het tempo en het niveau van de oefeningen wordt aan de deelnemers aangepast. De wandeling is elke dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur en start bij AV Daventria 1906 aan de Borgelerdijk 2 in Deventer. Na iedere wandeling is er een gezamenlijke afsluiting met koffie en thee in het clubhuis van AV Daventria 1906. De eerste twee keer zijn gratis, daarna
€ 3,- per keer inclusief professionele begeleiding. Aanmelden is niet verplicht.

Potje voetballen met Oldstars Deventer

Elke woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur, FC RDC Sportpark Borgele

Heeft u zin om weer een potje te gaan voetballen? Dat kan! Voetbalverenigingen in de gemeente Deventer bieden samen Oldstars voetbal aan. Een rustige vorm van voetbal en uitermate geschikt als u vanwege fysieke beperkingen niet kunt deelnemen aan het traditionele voetbal of andere sporten. Trainingen vinden plaats op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur op de velden van FC RDC. Naast een fanatieke voetbaltraining, wordt ook gezellig een kopje koffie gedronken, worden de wedstrijden van het afgelopen weekend besproken en de wekelijkse toto ingevuld.

Iedere zes weken een andere sport- en beweegactiviteit met FitStars

Elke dinsdagochtend van 10.00 uur – 12.00 uur, diverse locaties

Ontdek uw sport! Sport u al, maar wilt u eens iets anders proberen? Of sport u nog niet, en twijfelt u wat bij u past? Maak met FitStars kennis met de diverse sport- en beweegactiviteiten die verenigingen aanbieden. Vanaf 13 maart aanstaande kunt u elke dinsdagochtend deelnemen aan een afwisselend sport- en beweegaanbod van diverse sportverenigingen. Dit programma wisselt iedere zes weken. Heeft u altijd al willen leren volleyballen? Ontdekken wat Dynamic Tennis u te bieden heeft? Dit is uw kans om laagdrempelig en onder professionele begeleiding diverse sportmogelijkheden te ontdekken. U betaalt per blok van zes weken € 7,50 inclusief koffie en thee. Elke zes weken worden er weer twee andere sporten aangeboden, te beginnen met Dynamic Tennis en Jeu de Boules. Bevalt een sport u zeer goed, dan kunt u dit blijven volgen via de betreffende vereniging.

Maak vrijblijvend kennis

Ontdek welke sport bij u past en werk ondertussen aan uw gezondheid en vitaliteit. Aanmelden is niet verplicht. Bekijk per week waar u aan mee wilt doen. Voor meer informatie over OldStars kunt u terecht bij Tim van Beek (0570-503930). Anita Ruiter (06-20293922) en Chantal Rietman (06-52868731) kunnen u meer vertellen over Samen Actief en FitStars. U kunt ook uw vragen e-mailen naar sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl en de informatie nalezen op www.sportindeventer.nl