Broekhuis Deventer beschikt over een breed pakket aan diensten. Voor alle zaken omtrent uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het kopen of private leasen van een auto kunt u bij ons ook terecht voor het financieren, het herstellen van autoschade en het verzekeren van uw auto. Uiteraard helpen wij u ook graag bij het goed onderhouden en het repareren van uw auto. Wel zo makkelijk om alle zaken omtrent uw auto op een plaats te kunnen regelen.

Onderhoud

Wist u dat onderhoud bij een dealer niet duur hoeft te zijn?  Wanneer u  op zoek bent naar goed en voordelig onderhoud bent u bij Broekhuis Deventer aan het juiste adres. Wij bieden aan iedere klant een oplossing op maat. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald maar wel de service van een merkdealer heeft. Het is bij ons mogelijk om op het onderhoud of de afwikkeling van het schadeherstel aan uw auto te wachten. In onze vestiging beschikken wij over gratis WIFI zodat u rustig kunt werken terwijl u wacht op uw auto.

De Broekhuis Jaarbeurt

 Wist u dat wij voor auto’s ouder dan drie jaar de speciale Broekhuis Jaarbeurt hebben? De Broekhuis Jaarbeurt kost inclusief APK en Assistance slechts € 229,-. Met deze jaarbeurt krijgt uw auto een zeer uitgebreide onderhoudsbeurt en ontvangt u mobiliteitsservice en de Plus Pas. Met de gratis mobiliteitsservice bent u in Nederland verzekerd van mobiliteit.  Met de Plus Pas heeft u veel voordelen zoals onder andere gratis bijvullen van motorolie en koelvloeistof, gratis bandreparatie en gratis aircocheck. Zo weet u zeker dat u altijd mobiel blijft en u auto in topconditie is. Wel zo veilig voor u en uw passagiers.

Broekhuis Deventer

Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren vakspecialisten die uw auto graag in topconditie houden. Bij Broekhuis zijn wij samen dag in dag uit bezig om van onze klanten ambassadeurs te maken. In ons vak draait het om klanttevredenheid, eerlijk contact en betrokkenheid. Wij hebben allemaal dezelfde missie: iedere dag het verschil maken.

Vorig artikelGemeente garant voor kosten huldiging Carlijn Achtereekte
Volgend artikelColumn Rob Oostenrijk: Uw wensen centraal