dinsdag, 23 april 2024
Foto: Alex Schokker

Gemeente garant voor kosten huldiging Carlijn Achtereekte

LETTELE – Op zondagmiddag 4 maart vindt in Lettele de huldiging plaats Carlijn Achtereekte in haar geboorteplaats Lettele. De 28-jarige schaatsster won goud op de 3 kilometer in Pyeongchang. In aanloop naar dit grote succes heeft Lettele zich een groot fan getoond. Zodra Carlijn goud won, werd in Lettele een kleine commissie gevormd om de huldiging te organiseren. De commissie bestaat uit vertegenwoordigers van voetbalvereniging VV Lettele, Kulturhus De Spil, de evenementencommissie, Plaatselijk Belang en 3 ondersteuners.

Al snel meldden zich vrijwilligers aan, kwam er geld, werd contact gelegd met ondernemers die hun steentje zouden kunnen bijdragen. Om dit mooie initiatief te steunen heeft het college richting de organisatie aangegeven garant te staan voor de kosten van de huldiging. Vanaf  14.00 uur beginnen de festiviteiten in Lettele waarna om 16.00 uur bij Kulturhuis de Spil de officiële huldiging plaats gaat vinden.

Vorig artikelStegeman nieuwe hoofdtrainer GA Eagles seizoen 2018/2019
Volgend artikelBroekhuis Deventer; een vertrouwd adres voor al uw autozaken
error: Content is beschermd!!!