DEVENTER – Op donderdag 8 maart organiseren Vondst en Koek FM ‘Het Grote Deventer Cultuur Debat’ in Boekhandel Praamstra. Het verkiezingsdebat begint om 19:30 en is open voor publiek. Van Deventer op Stelten tot Grims Papieren Theater, van het LOS festival tot de schouwburg – Deventer bruist van de kunst en cultuur. Tegelijkertijd bleek cultuur de afgelopen jaren ook regelmatig een politiek pijnpunt; o.a. het Havenkwartier, de komst van de Viking en de verbouwing van het Burgerweeshuis als lijdende voorwerpen. Hoe moet het Deventer kunst- en cultuurbeleid er uit gaan zien voor de komende vier jaar? Wat is de toekomstvisie van de politieke partijen hierover?

Twee weken voor de gemeenteraadsverkiezingen gaan de lokale partijen het debat met elkaar aan in Boekhandel Praamstra. In ieder geval aanwezig zijn: Hennie Eltink (Gemeentebelang), Koen Boswinkel (GroenLinks), Daaf Ledeboer (VVD), Henrike Nijman (ChristenUnie), Gerry Stegeman (D66), Bep Spa (PvdA), Bert Kleine Schaars (Deventer Belang).

Het verkiezingsdebat is open voor publiek wordt tevens live gestreamd via koekfm.nl. Het debat is een initiatief van het nieuwe culturele platform Vondst en internetradiostation Koek FM.

Donderdag 8 maart (19:30-21:00), gratis entree. Boekhandel Praamstra (2e etage)

Vorig artikelRita’s Recept: Zuurkoolschotel met ananas, spekjes en kaas
Volgend artikelStegeman nieuwe hoofdtrainer GA Eagles seizoen 2018/2019