DEVENTER – Op vrijdagavond 23 februari a.s. om 20.00 uur treden de singer-songwriters Maarten van Veen/De reisgenoot, Vera Bon, Robin Bleeker en de stadsdichter Wibo Koster op met het programma ‘Draagt kunst iets bij?’ in het huiskamertheater Grote Poot 10 bij de Grote Kerk Deventer. De zangers en dichters brengen een programma dat ze tijdens het Brechtfestival op 9 december jl in De Hip zouden brengen, maar dat toen is afgelast.
Ze gaan op zoek naar de impact van hun teksten en muziek en bekijken of ze met hun kunst iets betekenen voor de samenleving. Met zelfgeschreven songs, teksten en gedichten onderzoeken de jonge kunstenaars wat ze kunnen met het thema: ‘Omarm de diversiteit, overbrug de tegenstellingen’. De entree is gratis, na afloop wordt de bezoekers gevraagd om een vrije gift. In verband met de beperkte ruimte is reserveren noodzakelijk. Dat kan via een email naar avanlenthe@hetnet.nl.

Vorig artikelHumanistisch verbond verkiezingspanel
Volgend artikelVeldverwarming Go Ahead Eagles blijft uit