dinsdag, 16 juli 2024

Humanistisch verbond verkiezingspanel

DEVENTER – ‘Voorbij de politieke waan van de dag’. Dat was de titel van het verkiezingspanel, dat het Humanistisch Verbond, in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen afgelopen zondag organiseerde in het Logegebouw aan Rijkmanstraat. Vier lijsttrekkers, Maartje Lof, lijsttrekker D66 in Olst-Wijhe, Mathijs ten Broeke, lijsttrekker SP in Zutphen, Jan Jaap Kolkman, lijsttrekker PvdA in Deventer, Erik Haverkort, lijsttrekker VVD in Lochem en één lijstduwer Stefan Nijhuis GroenLinks Berkelland, gingen, onder leiding van Johan van der Veen, in gesprek met elkaar en het publiek.

Niet over de politieke waan van de dag, maar over wat hen motiveert, over hun idealen, over hun rol en die van de politiek in onze snel veranderende samenleving. Daarnaast werden ook een aantal zaken die voor humanisten van belang zijn besproken.

Vorig artikelColumn de Toestand: Marcel Schoemaker
Volgend artikelSinger-songwriters avond
error: Content is beschermd!!!