zaterdag, 20 april 2024

Weerbericht – 9 februari 2018

Vrijdagochtend is het bewolkt en de kans op een winterse bui neemt toe. De wind die waait vanuit het zuidzuidoosten en is matig, de temperatuur ligt rond het vriespunt.  Vrijdagmiddag blijft het bewolkt en er valt af en toe een winterse bui. De zwakke wind die waait vanuit het zuiden, de maximum middag temperatuur is circa 2 graden.

Zaterdag is het bewolkt met af en toe een winterse bui. De wind waait vanuit westzuidwesten en is matig, de maximum temperatuur is circa 5 graden.  Zondag is het een bewolkte dag en er vallen enkele regenbuien met soms een winters karakter. De temperatuur is circa 5 graden, de wind waait vanuit het zuidwesten en is matig tot stevig. 

Door: Erwin Hoogenboom

Vorig artikelVerkiezing Overijsselse amateurclub van start
Volgend artikelRaad de Straat, Weet jij waar het is?
error: Content is beschermd!!!